Käyttövinkit

Vinkkejä veneen talvihuoltoon

Veneen syksyllä noston yhteydessä on hyvä pestä suurimmat levät limat pois vaikka paine pesurilla, jos on mahdollista. Veneeseen jää kuitenkin pinttyneet liat kiinni, jotka on hankalia poistaa esim. vesirajan keltaisuus. Star brite Hull Cleaner Pohjanpesuaineella saa keltaisuuden pois kivuttomasti.

Tuotetta käytetään seuraavasti kuivaan runkoon. Levitä sienellä tai laita sumupulloon ja sumuta. Anna aineen vaikuttaa, noin kolme/viisi minuuttia kuitenkin ettei aine pääse kuivumaan, jonka jälkeen huuhtele ja vesiraja on puhdas.

Veneen homeen ehkäisy

Jo yli 30 vuotta Star brite:llä on ollut homeen hajujen poisto pussit huippuluokan valinta estäessään homeen hajua tai muita epämiellyttäviä hajuja veneissä.

Veden käsittelytuotteet

Makean veden säilyttäminen tuoreena voi olla haaste. Minkä vuoksi Star brite kemistit ovat kehittäneet alan parhaat makean veden säilöntä ja hoitoaineet.

Teakpuun tyypillisiä ominaisuuksia

Teakpuu (Tectona Grandis) kasvaa etupäässä Aasiassa ja Etelä- Amerikassa. Se on kaikkein rasvaisin trooppinen puulaatu, koska se sisältää paljon öljyä. Teak puu on pehmeää ja kalkkipitoista. Lyhyesti sanottua kyse on kestävästä puulaadusta.

ABS veneiden ja Yleispesuaine

ABS veneen omistajilla on ollut vaikeuksia saada veneensä puhtaaksi sekä niillä joilla ei ole mahdollista saada huuhteluvettä pestessään venettään, niin sisältä kuin ulkopuoleltakin.